2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Dereceye Giren Öğrenciler

22.06.2022

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında dereceye giren öğrencilerin, Üniversite, Fakülte ve Bölüm olarak ayrı ayrı hazırlanan listeleri için buraya tıklayınız.

Öğrencilerimiz, derece listelerine 28 Haziran 2022 Salı günü saat 16:00'ya kadar ytuderece@yildiz.edu.tr adresine gönderecekleri e-posta ile itirazda bulunabilecektir. Bu tarihten sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Dereceye giren lisans öğrencilerinin tespitinde aşağıda belirtilen hususlar göz önünde bulundurulmuştur:

1. Öğrencilerin eğitim planında tanımlı tüm derslerini maksimum 4 yıl/8 dönem içerisinde tamamlamaları/mezun olmaları gerekir. (Yabancı dil hazırlık öğretimini kayıt oldukları güz yarıyılında tamamlamış irregular öğrenciler de eğitim planındaki tanımlı tüm derslerini takip eden bahar yarıyılından başlamak üzere 9 dönem içerisinde tamamlamaları/mezun olmaları durumunda sıralamaya alınırlar.)
  2. 1. maddedeki öğrencilerin stajını, final sınav tarihinin son gününe kadar tamamlamış olması gerekir. (Staj nedeniyle dönem uzatan öğrenciler derece listelerine alınmaz.)
  3. Derece listeleri, her eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı final sınavlarının bitiminde belirlenir.
  4. Öğrencinin uyarma ve kınama cezası hariç, disiplin cezası almamış olması gerekir.