2021-DGS Yerleştirme Sonucuna göre Üniversitemize Kayıt Hakkı Kazananlar

16.09.2021

ÜNİVERSİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ

2021-DGS Yerleştirme Sonucuna göre Üniversitemizin Lisans Programlarına kayıt hakkı kazananların kayıtları

• e-Devlet ile "Üniversite E-Kayıt" uygulaması üzerinden 17-22 Eylül 2021 saat 23:59'a kadar (Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği hariç)

• e-Devlet üzerinden kayıt yaptırmayıp şahsen Üniversitemize gelerek kayıt kaptırmak isteyen öğrenciler için ise 17-24 Eylül 2021 tarihleri arasında bu dosyada belirtilen adres ve saat aralıklarında

(Posta yolu ile kayıt yapılmayacaktır. Geçerli mazereti (sağlık, yurt dışında bulunmak vb.) bulunan öğrenci adayları, vekalet verdikleri vekilleri aracılığıyla kayıt işlemlerini yaptırabilirler.)

yapılacaktır.

2021-DGS Yerleştirme Sonucuna göre Üniversitemizin Lisans Programlarına kayıt hakkı kazananların listesi ve öğrenci numaraları için buraya tıklayınız.

Kayıt İşleminizi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmek için gerekli tüm bilgi ve belgeler için buraya tıklayın. (DGS ile ilgili tüm güncellemeler bu sayfada yapılmaktadır. Lütfen sayfayı takipte kalın.)