2022-2023 Yaz Okulu

20.06.2023

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın tüm üniversitelere dağıtımını yaptığı 20.06.2023 tarihli yazı ekinde bildirilen 14.06.2023 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında alınan karar ile yaz öğretiminin isteğe bağlı olması nedeniyle öğrencilerin diğer yükseköğretim kurumlarından ders alabileceği dikkate alınarak sadece yüz yüze yapılmasının uygun görüldüğü bildirilmiştir. Bu sebeple, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Okulu Başvuruları online olarak alınarak  yüz yüze yapılacaktır.

YTÜ'den ders almak isteyen diğer yükseköğretim kurumu öğrencileri: Yaz Okulu Başvuru Sistemi

YTÜ ÖğrencileriOBS Sistemi

YTÜ Yaz Okulu Yönergesi

YTÜ Yaz Okulu Başvuru Kılavuzu

2022-2023 Yaz Okulunda Açılacak Dersler (Güncellenen liste)

NOT: 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulundan ders almak isteyen diğer yükseköğretim kurumlarında kayıtlı öğrencilere  ve Üniversitemizden Yatay Geçiş başvurusunda bulunacak YTÜ öğrencileri ders içeriklerine bologna@yildiz.edu.tr adresinden ulaşabilirler.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulundan ders almak isteyen diğer yükseköğretim kurumlarında kayıtlı öğrencilere  ders içeriklerine ilişkin olarak ıslak imzalı belge verilmeyecektir. Tüm Üniversite Rektörlüklerine hitaben yazılan yazı için buraya tıklayınız.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Okulu ders ücretlerine ilişkin tüm duyurular Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın web sayfasında duyurulacaktır.