2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu

14.06.2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Okulu Başvuruları online olarak alınarak  yüz yüze (Üniversitemiz öğrencilerine servis dersi olarak verilen dersler hariç) olarak yapılacaktır.

YTÜ'den ders almak isteyen diğer yükseköğretim kurumu öğrencileri: Yaz Okulu Başvuru Sistemi

YTÜ ÖğrencileriOBS Sistemi

YTÜ Yaz Okulu Yönergesi

YTÜ Yaz Okulu Başvuru Kılavuzu

2023-2024 Yaz Okulunda Açılacak Dersler

NOT: 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulundan ders almak isteyen diğer yükseköğretim kurumlarında kayıtlı öğrencilere  ve Üniversitemizden Yatay Geçiş başvurusunda bulunacak YTÜ öğrencileri ders içeriklerine bologna@yildiz.edu.tr adresinden ulaşabilirler.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulundan ders almak isteyen diğer yükseköğretim kurumlarında kayıtlı öğrencilere  ders içeriklerine ilişkin olarak ıslak imzalı belge verilmeyecektir. Tüm Üniversite Rektörlüklerine hitaben yazılan yazı için buraya tıklayınız.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Okulu ders ücretlerine ilişkin tüm duyurular Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın web sayfasında duyurulacaktır.