2023 DGS Ek Yerleştirme İle Üniversitemize Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

13.10.2023

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DGS EK KAYITLARI

2023 DGS Ek Yerleştirme ile Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerin e-Devlet üzerinden kayıtları 13-16 Ekim 2023 tarihleri arasında (16 Ekim 2023 tarihinde saat 23.59'a kadar)şahsen Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmayı tercih eden öğrencilerin kayıtları ise kazandıkları bölümün bağlı olduğu fakültelerde 13-19 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacaktır.

Şahsen Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmayı tercih eden öğrencilerin “Kayıt İçin Gerekli Belgeler”de belirtilen evrakları bölümün bağlı olduğu fakültede kayıt için görevli personele eksiksiz bir şekilde teslim etmeleri gerekmektedir. Eksik belgeyle kayıt yapılmayacaktır.

e-Devlet üzerinden Üniversitemize elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin, kayıt tarihlerinde belge teslimi için Üniversiteye gelmelerine gerek yoktur.  Ancak e-Devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin “Kayıt İçin Gerekli Belgeler”i en geç 24 Ekim 2023 Salı gününe kadar kayıtlı oldukları bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BİLGİLER

BİLGİLENDİRME METİNLERİ