Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

DUYURULAR

2023 YKS Ek Yerleştirme İle Üniversitemize Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

25.09.2023

 
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YKS EK KONTENJAN KAYITLARI

 

2023 YKS Ek yerleştirme ile Üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerin (Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği bölümü hariçe-Devlet üzerinden kayıtları 27-29 Eylül 2023 tarihlerindeşahsen Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmayı tercih eden öğrencilerin kayıtları ise kazandıkları bölümün bağlı olduğu fakültelerde 27 Eylül-03 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacaktır.

 

Şahsen Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmayı tercih eden öğrencilerin “Kayıt İçin Gerekli Belgeler”de belirtilen evrakları bölümün bağlı olduğu fakültede kayıt için görevli personele eksiksiz bir şekilde teslim etmeleri gerekmektedir. Eksik belgeyle kayıt yapılmayacaktır.

 

e-Devlet üzerinden Üniversitemize elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin, kayıt tarihlerinde belge teslimi için Üniversiteye gelmelerine gerek yoktur.  Ancak e-Devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin “Kayıt İçin Gerekli Belgeler”i en geç 16 Ekim 2023 Pazartesi gününe kadar kayıtlı oldukları bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir. 

 

Üniversitemiz Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümüne kayıt hakkı kazananların,  “Kayıt İçin Gerekli Belgeler”de belirtilen ve sağlık durumunun denizciliğe elverişli olduğunu, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünden (ayrıntılı bilgi için http://www.hssgm.gov.tr adresini ziyaret ediniz)  alınacak “Gemi Adamı Sağlık Yoklama Belgesi” ibaresi taşıyan Sağlık Raporunun aslını kayıt esnasında ilgili fakülte kayıt görevlisine teslim etmesi gerektiğinden e-Devlet üzerinden kayıt kabul edilmemektedir. Bu belge için kayıtlardan birkaç gün önce alınarak aslı, öğrenci dosyasına konulmak üzere, kayıt görevlisine teslim edilecektir. Bölüme kayıt hakkı kazananların kayıtları 28 Ağustos-01 Eylül 2023 tarihlerinde Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi’nde yapılacaktır.

 

 

KAYIT İÇİN GEREKLİ BİLGİLER

 

 

 

BİLGİLENDİRME METİNLERİ

 

 

 

 

ÖNEMLİ ADRESLER VE BELGELER