Yeni Koronavirüs Hastalığı Salgını Nedeniyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında İzinli Sayılmak İsteyen Öğrenciler hk.

18.02.2021

17.02.2021 tarihli Yükseköğretim  Yürütme  Kurulu'nda alınan karar ile Yeni Koronavirüs hastalığı salgınının devam etmesi nedeniyle "salgın endişesi veya barınma dolayısıyla eğitimlere devam etmek istemeyen önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrencilerin  2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında kayıt dondurma haklarından yararlandırılmasına karar verilmiştir.

Yukarıda yer alan bilgiler doğrultusunda 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında izinli sayılmak isteyen (öğrenim süresinden sayılmamak üzere) öğrencilerimizin “imzalı” izin talebi dilekçelerini en geç 19 Mart 2021 tarihine kadar '...@std.yildiz.edu.tr' uzantılı e-posta adresi üzerinden kayıtlı oldukları Bölüm Başkanlıklarına e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın ilgi yazısı için buraya tıklayınız.